Candur heeft riet tot kunst verheven

zakelijk

Nieuwbouw rieten dak

Dat een rieten dak alleen geschikt is voor oude boerderijen? Dat is al lang niet meer zo. Rieten daken zijn hartstikke in en worden ook steeds vaker toegepast op nieuwbouwwoningen. De laatste jaren merken we dat de vraag naar rieten daken steeds meer toeneemt. Wilt u als projectontwikkelaar hierop inspelen? Ga dan een samenwerking aan met Candur. Wij zorgen dat de productie en plaatsing van een rieten dak voor een nieuwbouwwoning wordt geregeld.

De voordelen van een rieten dak voor een nieuwbouw woning

Allereerst is het goed om te weten dat we bij Candur kunstrieten daken aanbieden. Dit type dak lijkt in eerste instantie op een natuurlijk rieten dak, maar er zijn toch wat verschillen. Een kunstrieten dak heeft een stuk minder onderhoud nodig dan een natuurlijk rieten dak. Bovendien is de levensduur van een kunstrieten dak een stuk hoger dan die van een natuurlijk rieten dak. Verder geldt dat een rieten dak op een nieuwbouw woning een unieke en ambachtelijke uitstraling geven aan het huis. Kortom: er zijn genoeg voordelen!

Productie en plaatsing

Wilt u één of meerdere nieuwbouwhuizen voorzien van een nostalgische uitstraling? Wij helpen u hier graag bij. Omdat elke woning weer anders is, gaan we graag met u om de tafel zitten om de bouwtekeningen te bekijken. Zo weten we wat er mogelijk is. We geven een kostenindicatie en stemmen samen af wanneer de plaatsing kan plaatsvinden. Zo kan dit meegenomen worden in het planning.

Nieuwbouw rieten dak: de mogelijkheden

Neem eens een kijkje op onze ‘Projecten‘ pagina en laat u inspireren door de mogelijkheden. Hier kan uw project straks ook tussen staan. Wilt u als projectontwikkelaar weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en download onze brochure. Zo kan u nog beter ontdekken wat u van een samenwerking met Candur kan verwachten en welke voordelen het voor u oplevert.