Candur heeft riet tot kunst verheven

Prijs kunstriet candur

Prijs kunstriet per m2

Candur is al jaren gespecialiseerd in het fabriceren kunstrieten daken. Kunstrieten daken hebben meerdere voordelen ten opzichte van een natuurrieten dak. Veel mensen vragen zich af wat nou de prijs is van kunstriet en hoe deze prijs is opgebouwd. Wij leggen u hier het één en ander over uit, zodat u een goed beeld hebt van wat u kunt verwachten.

Wat bepaalt de prijs van kunstriet per m2 op een dak?

De prijs van een kunstrieten dak is sterk afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn er om te beginnen meerdere uitvoeringen mogelijk van de daken van Candur. De minimale dikte van een Candur dak begint gemiddeld op 18 centimeter tot een maximum van gemiddeld 25 centimeter. Daarnaast zit er ook een groot verschil in wat de vorm van het dak is waar het kunstriet op gelegd moet worden. U kunt u voorstellen dat een ander ontwerp qua dak, ook een andere prijs met zich meebrengt. Heeft het dak bijvoorbeeld veel kapellen, of zijn er veel draaipunten en/of hoeken in het dak? Dan wordt de prijs vaak hoger.
In essentie is de stelregel: Des te rechter en eenvoudiger het dak, des te makkelijker een dak te leggen is en des te voordeliger een dak uitvalt qua prijs.

Maatwerk

Zoals u kunt lezen is de prijs van kunstriet per m2 afhankelijk van diverse factoren. Om deze reden kunnen we dus ook geen prijzen noemen. Dit komt doordat het echt gaat om maatwerk projecten. 

Juiste kostenindicatie

Bent u benieuwd wat de prijs van een kunstrieten dak voor u gaat zijn? Of wilt u weten wat kunstrieten dak prijs per m2 is voor u? Het meest eenvoudige is om samen met Candur de bouwtekeningen van het dak door te spreken. Op deze manier kan Candur tot een goede kostenindicatie komen. Daarbij denken we altijd met u mee, zodat u uiteindelijk een keuze maakt waar u nog jarenlang blij mee bent.