Heerlijk buiten lezen of eten in eigen tuin: dat is pas genieten. Nóg meer genieten doe je onder een overkapping waar je u tegen zegt. Eentje met enorm veel uitstraling. Dit kan je creëren door te kiezen voor een overkapping met rieten dak. Iets voor jou? Wij leggen je uit wat wij voor jou kunnen betekenen als jij ook  zo’n prachtige overkapping met rieten dak wilt.

Overkapping met rieten dak plaatsen

Als je een overkapping met een rieten dak wilt is het belangrijk dat je al een overkapping hebt. Heb je dit nog niet? Schaf er dan eentje aan. In veel gevallen is het mogelijk dat we een rieten dak op de overkapping kunnen plaatsen. Hiervoor moeten we wel weten wat de afmetingen zijn van de overkapping en hoe deze is opgebouwd. Daarom komen we graag bij je langs om de overkapping te inspecteren, waarna we vervolgens een passend rieten dak ontwerpen die perfect past op de overkapping. Hierdoor haal je dus altijd een uniek product in huis: compleet maatwerk dus.

Wat kan ik verwachten van de kwaliteit van een overkapping met rieten dak?

Jouw overkapping voorzien van riet is een investering. Een investering waar je graag nog een lange tijd plezier van beleeft. Dit begrijpen we maar al te goed en daarom werken wij met kunstriet. Ons kunstriet is haast niet van echt riet te onderscheiden en heeft precies dezelfde uitstraling als echt riet. Het grote voordeel aan kunstriet is dat het kunstriet een langere levensduur heeft. Normaal natuur riet heeft een levensduur van zo’n 25 tot 30 jaar, kunstriet gaat nog langer mee.

Ons kunstriet is gemaakt van pvc. Dit is een vlamdovend materiaal, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de brandveiligheid van jouw rieten overkapping. Dit is nog een extra pluspunt aan Candur kunstriet.

Een ander voordeel van Candur kunstriet is dat het erg onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft niet je overkapping op om het dak te reinigen. Doordat het materiaal rotvrij en waterproof is, is Candur kunstriet een perfecte oplossing voor een rieten dak overkapping.

Wil je een overkapping met rieten dak?

Zie jij je al zitten, buiten onder een prachtige overkapping met rieten dak? Dit beeld kan werkelijkheid worden. Neem gerust contact met ons op en wij laten je meer weten over wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen we – aan de hand van jouw overkapping – bekijken met welke kosten je rekening moet houden. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Zien je we snel?