Candur heeft riet tot kunst verheven

Overkapping met rieten dak

Overkapping met rieten dak

Heerlijk buiten lezen of eten in eigen tuin: dat is pas genieten. Nóg meer genieten doet u onder een overkapping waar u u tegen zegt. Eentje met enorm veel uitstraling. Dit kan u creëren door te kiezen voor een overkapping met rieten dak. Iets voor u? Wij leggen u uit wat wij voor u kunnen betekenen als u ook  zo’n prachtige overkapping met rieten dak wilt.

Overkapping met rieten dak plaatsen

Als u een overkapping met een rieten dak wilt is het belangrijk dat u al een overkapping hebt. Heeft u dit nog niet? Schaf er dan een aan. In veel gevallen is het mogelijk dat we een rieten dak op de overkapping kunnen plaatsen. Hiervoor moeten we wel weten wat de afmetingen zijn van de overkapping en hoe deze is opgebouwd. Daarom komen we graag bij u langs om de overkapping te inspecteren, waarna we vervolgens een passend rieten dak ontwerpen die perfect past op de overkapping. Hierdoor haalt u dus altijd een uniek product in huis: compleet maatwerk dus.

Wat kunt u verwachten van de kwaliteit van een overkapping met rieten dak?

Uw overkapping voorzien van riet is een investering. Een investering waar u graag nog een lange tijd plezier van beleeft. Dit begrijpen we maar al te goed en daarom werken wij met kunstriet. Ons kunstriet is haast niet van echt riet te onderscheiden en heeft precies dezelfde uitstraling. Het grote voordeel aan kunstriet is dat het kunstriet een langere levensduur heeft. Normaal natuur riet heeft een levensduur van zo’n 25 tot 30 jaar, kunstriet gaat nog langer mee.

Ons kunstriet is gemaakt van pvc. Dit is een vlamdovend materiaal, waardoor u uw geen zorgen hoeft te maken over de brandveiligheid van uw rieten overkapping. Dit is nog een extra pluspunt aan Candur kunstriet.

Een ander voordeel van Candur kunstriet is dat het erg onderhoudsvriendelijk is. U hoeft niet uw overkapping op om het dak te reinigen. Doordat het materiaal rotvrij en waterproof is, is Candur kunstriet een perfecte oplossing voor een rieten dak overkapping.

Overkapping met rieten dak?

Ziet u het al zitten, buiten onder een prachtige overkapping met rieten dak? Dit beeld kan werkelijkheid worden. Neem gerust contact met ons op en wij laten u meer weten over wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen we – aan de hand van uw overkapping – bekijken met welke kosten u rekening moet houden. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Zien we u snel?

 

Samenwerking 

Candur en de Heeren van Eijck hebben een goeie, betrouwbare en kwalitatieve samenwerking lopen. Waarbij de Heeren van Eijck hutten leveren met Candur Kunstriet