Villa met rieten dak

Het is een ware eyecatcher in elke buurt: een villa met een rieten dak. Een villa met een rieten dak heeft een nostalgische uitstraling en maakt de woning helemaal af. Wilt u uw villa voorzien van een rieten dak? Wij geven u graag wat meer informatie hierover, zodat u beter kan bepalen of het iets voor u is.

Moderne villa met een rieten dak

Vroeger zag u voornamelijk boerderijen met een rieten dak. Dit is tegenwoordig wel anders. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te voorzien van een rieten dak. Net gek, als u het aan ons vraagt, want een rieten dak telt heel veel voordelen. Hoewel riet als dakbedekking al jarenlang wordt toegepast, geeft het nog steeds een hele moderne uitstraling aan een woning. u heeft het vast weleens gezien: een witte villa in combinatie met een rieten dak. Of juist een grijze villa in combinatie met een rieten dak. In beide gevallen zorgt de rieten dakbedekking voor een prachtig contrast. Het rieten dak op een villa geeft de villa een warme en luxe uitstraling. Iets wat elke al villa-eigenaar toch wel wil?!

De voordelen

Bent u aan het oriënteren om een rieten dak te laten plaatsen op uw villa? Bij ons kunt u terecht voor rieten daken die extra lang meegaan én die weinig onderhoud vergen. Hoe dit mogelijk is? Dit komt doordat u bij ons terechtkunt voor kunstrieten daken. Het grote voordeel van kunstriet is dat het er uitziet als een natuurlijk rieten dak, maar u er wel een stuk langer plezier van beleeft. Ook hoeft u een stuk minder onderhoud uit te voeren aan het rieten dak. Alleen maar voordelen dus!

Rieten dak op een villa plaatsen

Het produceren van rieten dakbedekking is maatwerk. Dit komt doordat elk gebouw anders is. Wilt u daarom weten met welke kosten u rekening moet houden als u een rieten dak op uw villa wil? En wilt u een idee krijgen wanneer jouw rieten dak eventueel geplaatst kan worden? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij stellen graag een offerte op maat op, zodat u precies weet waar u rekening mee moet houden als u een villa met een rieten dak wil.